20 jaar Dijko Plastics

Jubileum

En dan zijn er “zomaar” 20 jaar voorbij gevlogen. Natuurlijk niet “zomaar”.  20 jaar geleden als een klein bedrijf begonnen en uitgegroeid tot waar we nu staan. Een prachtig bedrijf, met een uitgebreid machinepark, waarmee we onze kunststof producten bewerken. En nog steeds groeien we in kennis en techniek, omdat de wereld om ons heen ook niet stilstaat.

Dijko Plastics speelt al jaren een belangrijke rol in het bewerken van kunststof, van plaatmateriaal tot half-/eindproduct. Kunststof is tenslotte niet meer weg te denken in de huidige maatschappij.

Familiebedrijf

Uiteraard produceren we nog steeds met dezelfde passie en enthousiasme als toen we begonnen. Echter wel met een andere setting. Nadat de oprichter van het bedrijf, Tom Dijkstra in 2016 overleed, heeft zijn vrouw Jolanda het bedrijf voortgezet. Inmiddels zijn beide zonen Rick en Bart Dijkstra werkzaam binnen het bedrijf en is het daarmee een echt familiebedrijf geworden.

Bedankt

Natuurlijk hebben wij dit alles niet kunnen bereiken zonder het vertrouwen en de steun van onze vrienden en relaties. Wij willen iedereen dan ook bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen nog vele jaren de prettige samenwerking te mogen voortzetten.