Maandag 19 Oktober 2020

HomeWie zijn wijVan idee tot productKunststofsoortenProductenContact

Van idee tot product

Kunststof heeft als voordeel dat het bewerkt kan worden tot praktisch elk gewenst product.

Uw complete voorstel of prille eerste idee wordt uitgewerkt tot een gedegen voorstel, met daarbij een advies voor te gebruiken materialen, een planning en een kostenoverzicht.

Na uw akkoord gaan wij direct aan de slag. Daarbij worden de nodige machines (formaatzaag, oven, freesmachine, schaafbank, polijstmachine, buigmachine) ingezet.

Speciale vermelding verdient onze CNC-freesmachine die kunststofplaten van 4 bij 2 meter kan verwerken. Wij maken in eigen beheer het ontwerp met AutoCAD gereed voor deze computergestuurde freesmachine.

Versteklijmen en koud lijmen is ambachtelijk handwerk. Deskundigheid van onze medewerkers op dit gebied leidt tot kwalitatief hoogwaardige producten. Als een van de weinige kunststofverwerkende bedrijven in Nederland zijn wij in staat zogenoemde ‘museumkwaliteit’ (een niet zichtbare lijmverbinding die onder meer voor museavitrines wordt gebruikt) te leveren.

Uiteraard kunnen wij deze producten op uw verzoek voorzien van bestickering en zeefdruk, waarmee de door u gewenste boodschap tot uiting komt. U levert uw ontwerp hiervoor in pdf- of eps-formaat aan. Wij zorgen voor een haarscherpe print en streeploze afwerking.