Van idee tot product

Van idee tot product

Uw complete voorstel of prille eerste idee wordt eerst uitgewerkt tot een gedegen voorstel. Daarbij krijgt u een advies over de te gebruiken kunststof materialen. Tevens ontvangt u een planning en een uitgebreid kostenoverzicht. Na uw akkoord gaan wij direct aan de slag. Daarbij worden de nodige machines uit ons geavanceerd machinepark ingezet. Het verlijmen van kunststof is ambachtelijk handwerk. Deskundigheid van onze medewerkers op dit gebied leidt tot kwalitatief hoogwaardige producten. Tot slot kunnen wij deze producten op uw verzoek voorzien van bestickering en /of zeefdruk, waarmee de door u gewenste boodschap tot uiting komt. U levert uw ontwerp hiervoor in PDF- of EPS-formaat aan. Wij zorgen voor een haarscherpe print en streeploze afwerking.
Van idee tot product

Dé specialist in kunststof

De kunststof materialen zoals plaatmateriaal, buis of staf hebben het voordeel dat het bewerkt kan worden tot praktisch elk gewenst product. Alles wat wij produceren is op maat en naar wens van de klant, zowel grote series als ook kleinere aantallen of specials. Ook voor uw kunststof  op maat kunt u bij Dijko Plastics terecht.

Wij maken gebruik van  een uitgebreid machinepark, waaronder diverse freesmachines. Daarnaast beschikken wij over een formaatzaag, een polijstmachine, een draaibank, een buigmachine. Verder maken wij gebruik van diverse kleinere machines.

Met onze kennis,  ervaring en onze diversiteit aan bewerkingen kunnen wij u een gevarieerd aanbod doen van onze kunststof producten. Kortom, u kunt bij Dijko Plastics terecht  van stofkap tot machineonderdelen, van display tot gevelbelettering, van afscherming tot exclusieve items. 

Bekijk onze portfolio van kunststof producten of neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Soorten kunststof

Op deze pagina vindt u een overzicht van veel van onze kunststof materialen. U kunt van alle materialen zien wat de mogelijkheden zijn en bovendien wat Dijko Plastics voor u kan betekenen.

Machinepark

Dijko Plastics beschikt over een uitgebreid machinepark en kan een grote verscheidenheid aan bewerkingstechnieken uitvoeren. Bekijk op deze pagina onze mogelijkheden.

Deskundig & vrijblijvend advies

Wij staan u graag te woord.