Het team

Dijko Plastics bestaat uit een team van vakmensen: ervaren kunststofbewerkers die steunen op een brede expertise. Bovendien hebben onze kunststofbewerkers jarenlange ervaring en een duidelijk streven naar perfectie. Met andere woorden: de wereld van kunststoffen kent voor ons geen geheimen.

Daarnaast staat Dijko Plastics bekend om de enorme nauwkeurigheid in zijn productie. Met veel enthousiasme en grote betrokkenheid verzorgen onze gekwalificeerde medewerkers uw opdracht tot in de puntjes.

Kortom: onze gekwalificeerde en ervaren kunststofbewerkers zijn specialisten in het bewerken van diverse soorten kunststof.

Dijko Plastics precisie
Dijko Plastics vestiging

Waar vindt u ons

Het enthousiasme en de betrokkenheid van onze medewerkers leveren niet alleen een perfect product op, maar ook een bijzonder snelle levertijd. Hoewel praktisch elk product een oplossing vraagt, zullen wij u verrassen met onze productietijden.
Tot slot is Dijko Plastics met zijn studio, werkplaats en kantoorpand gevestigd in Zeewolde, geografisch gezien het middelpunt van Nederland. Dijko Plastics levert zijn kunststof producten aan klanten verspreid over het gehele land.

Deskundig & vrijblijvend advies

Wij staan u graag te woord.